Main

Even voorstellen

Wij zijn een groepje wandelaars die elkaar via oproepen op internet hebben leren kennen. We lopen tijdens weekenden LAW's en streekpaden. Nu het Floris V-pad. In de loop van de tijd zijn er steeds nieuwe wandelaars bij gekomen en andere afgevallen.

Een paar mensen uit onze groep hebben de GR5 tot aan het eindpunt in Nice gelopen. Ook lopen we de Europese wandelroute E8.

Over de naam van deze wandelgroep
In het eerste jaar liepen wij het Pelgrimspad. Toen ís de naam Pelgrimboppers bedacht.
Foto's van deze wandelingen

Wandelaars gezocht voor het Floris V-pad-GR12!
Wij lopen met een wisselende groep wandelaars de verschillende LAWs en streekpaden van Nederland. In juli 2016 zijn wij gestart met het Floris V-pad. Plan is om ook het vervolg van het Floris V-pad de GR12 tot aan Brussel te gaan lopen. Op dit moment zoeken we enkele andere belangstellenden die met ons mee willen lopen. De groep is niet te groot en bestaat uit een vaste kern van 4 tot 6 personen. Daarnaast zijn er nog enkele groepsleden die af en toe meelopen. We lopen gemiddeld 1 x per 6 tot 8 weken een weekend en plannen deze voor een heel jaar vooruit. Per dag lopen we rond de 20 tot 23 km en door weersomstandigheden laten we ons niet afschrikken. De leeftijd van de groepsleden ligt nu tussen 40 en 60 jaar. We zijn niet fanatiek en houden er van om onderweg te pauzeren met koffie of een bier.

Wil je meer informatie ? Stuur dan een e-mail met je vraag/vragen naar vrc@kaltes.nl.

Een klein gedeelte van deze site is alleen beschikbaar voor deelnemers aan de wandelingen. Het grootste gedeelte kan door iedereen bekeken worden.

Gelopen paden